Personaliseer uw gordijnen.

Klik hier om te personaliseren

 

Met Inside CasaMia past u uw gordijnen aan volgens uw interieur en smaak. Deze collectie creëert iets werkelijk uniek en laat u uw gordijnen als nooit tevoren personaliseren.

4 stofsoorten, ontelbare mogelijkheden.

CasaMia telt 4 stofsoorten, telkens verkrijgbaar in een reeks van 44 uni kleuren. Op die manier ontstaan er ontelbare combinaties en kunt u dus uit een zee van mogelijkheden kiezen.

Makkelijk in onderhoud.

Qua gebruiksgemak geniet u maximaal: dankzij de 100% polyester samenstelling zijn de kamerhoge stoffen perfect wasbaar en krimpvrij. Zo maakt Inside het u heel makkelijk om uw gordijnen te onderhouden.

Een persoonlijke toets aan uw gordijn.

Op www.insidecasamia.be of bij uw exclusieve Inside verdeler stelt u heel eenvoudig en snel het ontwerp van uw eigen CasaMia stof samen. Met enkele klikken verandert u het dessin, wijzigt u de kleurencombinatie en tovert u de mooiste resultaten op het scherm. Als extra service kunt u ook een kleurecht staal van uw zelf gekozen gordijnstof opvragen om het bij u thuis uit te proberen. Ontdek de talloze mogelijkheden van CasaMia online of bij uw verdeler en maak van uw interieur iets ongezien persoonlijk.