Oplossingen

Veel gestelde vragen / wensen

Ik zoek gordijnen voor een slaapkamer?

Gordijnen kunnen verduisterend worden gevoerd, ideaal voor uw slaapkamer.
We hebben een groot aanbod van stoffen die hiervoor in aanmerking komen zowel voor vouwgordijnen als overgordijnen.

Recent in onze collectie is de NIGHT, een geweven verduisterende stof, welke veel voordelen biedt. Deze stof hoeft niet gevoerd te worden en is dus ideaal voor slaapkamer of leefruimtes die moeten worden verduisterd. Dankzij de 100% polyester samenstelling is deze kamerhoge stof perfect wasbaar en gemakkelijk te onderhouden.

Ik wil gordijnen die nog licht door laten

Onze lichtdoorlatende stoffen kan u terug vinden in onze Midnight Sun collectie, ze zijn kamerhoog en kunnen bijgevolg naadloos verwerkt worden.
Deze stoffen zijn verkrijgbaar in trendy kleuren en hebben een natuurlijke look met verschillende structuren. Bovendien zijn ze wasbaar op 30°.

Kan ik mijn gordijnen zelf wassen?

Stoffen die 100% polyester zijn kan je zelf wassen en perfect onderhouden. Polyester stoffen in ruim water max. 30 graden (voiles aan te raden te wassen in waszak of sloop om beschadigingen te voorkomen)

Andere stofsamenstellingen chemisch reinigen.

Welk systeem kies ik?

U kan kiezen  voor manuele of elektrische systemen kiezen. De manuele systemen zijn bedienbaar met een ketting, verkrijgbaar in nikkel, transparant, wit, grijs en zwart.
De elektrische systemen Maxi 230 volt/Finesse 24 volt zijn voorzien van een stille motor en kunnen zowel met schakelaar als met een afstandsbediening bediend worden. Deze systemen zijn ook compatibel met een domotica systeem.

Kan een vouwgordijnen ook voor grote ramen?

Absoluut, in onze collectie kan u vouwgordijnen bestellen tot 420 cm breed en 590 cm hoog. Daarnaast bieden wij ook nog het Maxi XXL-gamma aan (zij het binnen een beperkt aantal stoffen) tot 1000 cm breed en 320 cm hoog.

Kan mijn gordijn verkleuren door de zon?

Sommige stoffen kunnen inderdaad verkleuren door blootstelling aan veel zon, deze kunnen voorzien worden van een voering om dit zoveel mogelijk tegen te gaan.
Inside heeft hiervoor ook een unieke collectie nl. ‘Essential+’ . Deze stoffen hebben de ‘KLEURECHT 8/8’ eigenschap. Ze zijn uiterst kleurvast en garanderen een extra levensduur van uw gordijnen, ook zonder voering.

Waarom zou ik kiezen voor inside?

Inside onderscheidt zich van andere merken door de gedetailleerde afwerking en voortdurende innovatie en zijn beste  prijs-kwaliteitsverhouding. Onze systemen en afwerking zijn van topkwaliteit en we hebben een enorm aanbod aan stoffen. Onze gordijnen worden in eigen Atelier te Roeselare (Belgie) geproduceerd, waar de ambacht, het handwerk, de unieke afwerking, de passie voor het textiel de hoofrol spelen.

Is er garantie op de gordijnen?

Op handbediende systemen 10 jaar en op elektrische systemen 5 jaar

Blijven de vouwgordijnen zo strak na veel gebruik?

JA, dankzij onze gepatenteerde veertjes blijft de spanning op de buisjes altijd dezelfde. Deze veertjes zorgen ervoor dat onze vouwgordijnen mooi strak hangen. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.

Kan mijn gordijn krimpen na onderhoud?

Iedere stof heeft zijn eigen wasvoorschriften die men dient te respecteren.

Stoffen die 100% polyester zijn kan je zelf wassen en perfect onderhouden.

Polyester stoffen in ruim water max. 30 graden (voiles aan te raden te wassen in waszak of sloop om beschadigingen te voorkomen) /

Andere stofsamenstellingen chemisch reinigen.

Kan mijn gordijnen ook elektrisch bediend worden?

Ja, we hebben finesse-systemen met 24V en maxi-systemen met een geluidsloze Sonesse motor van 220V  Ze zijn bedienbaar met schakelaar, afstandsbediening of aan te sluiten op een domotica systeem.

Wat is het verschil tussen transparante en lichtdoorlatende stof?

Bij een gordijn in een transparante stof is er licht en zicht tijdens de dag. Transparante stoffen worden veel gebruikt in combinatie met overgordijnen. ’s Avonds wanneer de verlichting aan is, zie je voornamelijk schaduwen.

Een gordijn in een lichtdoorlatende stof laat het licht door maar heb je geen zicht naar buiten. Deze stoffen hebben iets meer body dan een transparante stof. Lichtdoorlatende gordijnen filteren mooi het licht en bieden toch privacy.


Kan ik rechtstreeks knipstalen bestellen?

Nee, u kunt uitsluitend via onze dealers knipstalen bestellen